Bedrijfsrecherche

Bij bedrijfsrecherche Coppieters kunt u al jaren terecht voor een betrouwbaar advies. Coppieters beschikt over aantoonbare expertise in het voeren van bedrijfsrecherche onderzoeken en is gespecialiseerd in het opsporen, vaststellen en uitbannen van bedrijfsfraude. Dankzij onze ervaring weten wij u in elke situatie perfect van dienst te zijn. Samen met een gerenommeerde rechercheur gaat u aan de slag!

Onze bedrijfsrechercheur treedt op in uiteenlopende situaties, met als doel uw beveiligingsbeleid te handhaven en de fraudebestendigheid van uw onderneming te vergroten. Tijdens het proces wordt u constant door onze bedrijfsrecherche betrokken bij belangrijke ontwikkelingen en bevindingen. Uiteindelijk zult u een rapportage van ons ontvangen welke u als wettelijke bewijsvoering kunt aandragen.

Samen met Coppieters bedrijfsrecherche bouwt u aan een stabiele en betrouwbare organisatie. Neem rustig een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op!

 

Bel nu of vul het contact formulier in!
right-col-top

Terug bel verzoek


Bezig met het verwerken van het formulier

Dit kan enkele seconden duren moment a.u.b.


Formulier is niet verstuurd!

Er is een fout op getreden, probeer het opnieuw of mail ons via info at coppietersrecherche dot eu.

Het Formulier is al een keer verstuurd!

U kunt het formulier of ongeveer 30 minuten weer versturen.

Bedankt voor uw reactie.

We zullen deze zo spoedig mogelijk beoordelen en reageren waar nodig of gewenst.

snel en flexibel inzetbaar 20 jaar recherche ervaring ministerie van justitie erkent gediplomeerd nieuwsgierig observatie deskundige
right-col-bottom